energie neutraal

Verantwoord Bouwen

Duurzaam

Goede isolatie in uw woning zorgt voor een comfortabele en gezonde leefomgeving, reduceert uw stroom- en gasrekening en draagt bij aan een gunstig energielabel bij de verkoop van uw huis.Bouwbedrijf Casmond kan u adviseren over besparende maatregelen om u huis energiezuiniger te maken. Door goed te isoleren kunt u veel geld besparen.
Of het gaat om het aanbrengen van isolatie in uw vloer, gevel of dak, het zetten van dubbel glas, een verbouwing of de complete bouw van een nieuwe duurzame woning, bij ons bent u aan het juiste adres.

Ecologische/ Milleu

Bouwbedrijf Casmond denkt graag met u mee om uw wensen te vervullen. Ook hebben wij de kennis in huis om een bestaande woning met ecologische en milleu vriendelijke materialen te isoleren en af te werken. U kunt hierbij denken aan Pavatex isolatie, ecoboards, leemstuc, lijn olieverven. e.d. in het verleden hebben wij een woning in Castricum geheel egologisch en met milleu vriendelijk materialen verbouwd.

Energie Neutraal

Bij een energieneutrale woning aangeduid als NOM zijn alle in- en uitgaande energiestromen op jaarbasis in balans. dat wil zeggen dat de woning op jaarbasis voldoende energie oplevert voor ruimteverwarming, warm tapwater gebruik, ventileren, het gebruik van huishoudelijke en overige elektrische apparatuur inclusief verlichting. De som van opwekking en verbruik is op jaarbasis dus nul. Wij zijn aangesloten bij CALorie een initiatief om burgers van de CAL bewust te laten worden voor een sterker en schoner milieu.

Interesse wij zijn ten alle tijden bereid om in een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden te bespreken.